През новата седмица – от всичко по малко: Слънце, облаци и дъжд

Слънце, облаци и дъжд се редуват през новата седмица.

От понеделник ще бъде малко по-хладно, но предимно слънчево, валежи не се очакват. Минималните температури ще бъдат между минус 4 и 3 градуса, а максималните от 6 до 11 градуса, за София дневната температура в понеделник ще достигне около 9 градуса, информира „Дарик“.

Във вторник съществена промяна на времето не се очаква. Отново ще бъде предимно слънчево, без валежи със сутрешни отрицателни температури, а дневните около 8-12 градуса.

В средата на седмицата ще вали дъжд в почти цялата страна, но температурите ще останат все още високи за началото на февруари – между 9 и 16 градуса, като по-хладно ще бъде в Северна България.

В четвъртък валежите ще спрат навсякъде, а дневните температури ще бъдат между 8 и 14 градуса. В петък ще бъде предимно облачно над цялата страна, но валежи са малко вероятни. Остава топло.

В събота ще започнат валежи над цялата страна и ще застудее, като се очаква максималните температури да бъдат около 6-9 градуса, за София около 7 градуса. В неделя валежите ще спрат, но ще остане по-хладно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *